Innováció az oktatásban!

Funtronic

Interaktív játszópadló, új multimédiás oktatási eszköz

A Funtronic rendszer egy lengyel gyártmány, melyet 2 éve kezdtek bevezetni a nemzetközi haladó gondolkodású, innovatív oktatási intézményekben, kezdve már az óvodai neveléssel. Mára már Európában több 5000 intézményben megtalálható. A rendszer lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek játékosan, önszántukból tanuljanak. Mára már több, mint 100 különböző program választható, annak megfelelően, hogy mi a felhasználás célja.

A rendszer tartalma:

A Funtronic alapcsomag egy beépített számítógépet, egy beépített rövid vetítésű projektort és egy magas minőségű, beépített mozgásérzékelő rendszert, legalább 100 interaktív játékot, WIFI vevőt, távirányítót, USB, HDMI, LAN, audio csatlakozót, mennyezeti tartót és tápkábelt tartalmaz.

A rendszert folyamatosan fejlesztik. Ma már elérhető egy interaktív platform a legújabb játékoknak és egyénre szabott módosítások is elvégezhetők.

A rendszer egy sima, vízszintes felületre (padló vagy asztal) vetít egy képet. Ezt a felület ideálisan maximum 2x3 méteres terület. Ez a felület a játéktér. A játékok fejleszti a kar-láb koordinációt, a vizuális-finommotoros mozgást, a vizuális észlelést és a figyelmet. Lehetőséget ad kollaboratív csoportmunkára. Ezen kívül a kiválasztott játék típusának megfelelő terület fejleszthető (pl.: nyelvi készség, olvasás, logikai készség, stb.)

Előnye, hogy a piacon kapható hasonló rendszerekhez képest, sokkal megfizethetőbb ár-érték arányban messzemenőkig legolcsóbb a magyar piacon és biztosítja ugyanazokat a funkciókat, támogatási szolgáltatásokat, mint más szolgáltatók.

A Balázs-Diák Kft. a Funtronic kizárólagos Magyarországi forgalmazója. Keressenek minket, kérjék bemutatónkat, ajánlatunkat.

0